Mijn favorieten

Onze diensten

Wij zijn gespecialiseerd in aan- en verkoop, huur en verhuur van bestaande en nieuwbouwwoningen. Onze medewerkers staan ook klaar voor ondernemers die op zoek zijn naar (tijdelijke) bedrijfsruimte.

Klanten die op zoek zijn naar een nieuwe woning staan wij van begin tot eind bij met advies over bouwkundige zaken, financiële mogelijkheden en juridische zaken. Ons ervaren makelaarsteam heeft een grote kennis van de regionale huizenmarkt. Wij weten de hele dag door wat het aanbod van die dag van alle makelaars in de regio is en daarom kunnen wij u altijd als eerste op de hoogte brengen.

Verkoopbemiddeling
Ook voor verkoopbemiddeling van uw woning bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken uw woning of bedrijfspand op verschillende manieren zichtbaar voor potentiele kopers. Naast bekende huizenaanbodsites als Funda is uw bezit tevens te zien op onze populaire website WaDo.nl en onze Facebook-pagina. De presentatiemogelijkheden bij onze kantoren en op mooie locaties in de regio stellen ons in staat de kopersmarkt in korte tijd te bereiken. Dankzij onze drie vestigingen op strategische plekken in de regio zijn wij voor iedereen goed bereikbaar. Al deze factoren dragen bij aan het vergroten van de slagingskans om uw bezit snel te verkopen of te verhuren.

Aankoopbemiddeling
Wij helpen u graag bij het vinden van uw droomhuis! Ons team bekijkt de hele dag door het aanbod om te kijken wat er nieuw in de verkoop is gekomen. Onze zoekers weten daarom eerder dan Funda wat het nieuwste aanbod is!

Nieuwbouw
Ons kantoor wordt actief betrokken bij de verkoopbegeleiding van nieuwbouwprojecten in de regio. Hiervoor hebben wij meerdere gespecialiseerde medewerkers vrijgemaakt. Bent u benieuwd naar het actuele aanbod? Kijk dan op onze nieuwbouw-pagina.

Bedrijfsmakelaardij
Wij blijven ons steeds ontwikkelen. Zo heeft ons kantoor tegenwoordig ook een afdeling bedrijfsmakelaardij. Daardoor kunnen wij ook bemiddelen in de verkoop en verhuur van kantoren, winkels, praktijkpanden, opslagruimten en garageboxen. Onze bedrijfsmakelaardij verzorgt ook taxaties.