Mijn favorieten

Van Waalwijk van Doorn Makelaars Taxateurs Haarlem


WELKOM BIJ VAN WAALWIJK VAN DOORN MAKELAARS-TAXATEURS KANTOOR HAARLEM 

 
Voorzijde kantoor Haarlem    
 

Dé Haarlem Noord specialist!Onze makelaars zijn geboren en getogen in Haarlem-Noord en zijn hierdoor echte kenners van Haarlem-Noord en omgeving.Sinds 2008 is ons kantoor in Haarlem gevestigd aan de Rijksstraatweg. Midden in ons werkgebied, Haarlem-Noord. Vanuit ons kantoor in Haarlem zijn wij tevens actief in de omliggende woonkernen zoals Velserbroek, Spaarndam, Bloemendaal, Overveen, Heemstede en Aerdenhout. 

Het kantoor is uitgegroeid naar een toonaangevend kantoor in Haarlem met louter enthousiaste specialisten. De binnendienst bestaat uit Astrid en Mandy, beide met jarenlange ervaring in de makelaardij en vaste aanspreekpunten in onze huizenwinkel, via email en aan de telefoon. De buitendienst wordt gevormd door Martin, Joost en Marije. Alle drie gecertificieerd en met een enorme drive om voor jou/jullie het uiterste uit de markt te halen. Of het nu om verkoop gaat tegen de beste prijs of een aankoop tegen de beste condities. 

                                               
        
Nodig ons eens uit voor een vrijblijvend gesprek en ervaar hoe het ook kan! Gewoon eerlijke no-nonsense dienstverlening zonder poeha en tegen een aantrekkelijk tarief.

Check hier onze reviews: 

 

http://www.funda.nl/makelaars/haarlem/10302-van-waalwijk-van-doorn-makelaars-haarlem/beoordelingen/verkoop/

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring