Mijn favorieten

Onze medewerkers

Van Waalwijk van Doorn Makelaars-Taxateurs Santpoort

Reinout van Waalwijk van Doorn
Reinout van Waalwijk van Doorn
Makelaar-Taxateur
Net als zijn broer Jan-Karel werkt Reinout al sinds de jaren negentig van de vorige eeuw bij ons familiebedrijf. In die tijd specialiseerde hij zich in de verkoop van woningen in Santpoort en Driehuis, woonkernen die hij goed kent. Daarnaast is hij sinds 2014 NVM-bedrijfsmakelaar. Reinout groeide net als de rest van zijn familie op in Velsen. Zijn grootvader liet hem te paard de mooiste plekjes in Velsen zien. Wie kan dat nou zeggen?

Motto: ‘Doen wat je zegt.’
Maikel Wessels
Maikel Wessels
Assistent-Makelaar
Maikel heeft regelmatig contact met woningzoekers die zich bij ons kantoor hebben ingeschreven en houdt ze op hoogte van het actuele aanbod. Maikel ondersteunt zijn collega's bij bezichtigingen en onderhandelingen. Hij is resultaatgericht, flexibel en integer. Maikel werkt sinds 2010 bij Wado.

Motto: ‘Volg je droom!’
Christa Erkelens-Komdeur
Christa Erkelens-Komdeur
Commercieel medewerker binnendienst
Christa is al 18 jaar een belangrijke schakel in de organisatie van Wado. Zij zet als een echte duizendpoot de lijnen uit op kantoor Santpoort. ‘Ik hoor en zie alles en leg daardoor snel verbanden, waardoor ik snel kan schakelen en reageren.’ Wonen in de plaats waar ze werkt vindt Christa van toegevoegde waarde.

Motto: ‘Niets overkomt je zomaar.’
Debbie Uijtendaal
Debbie Uijtendaal
Commercieel medewerker binnendienst
Debbie werkt sinds 2014 bij Wado en heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Ze ontvangt de klanten hartelijk en doet al het voorkomende binnendienst werk. Debbie heeft enorm veel geduld en stress is haar vreemd. Dat maakt haar tot een fijne, gezellige collega en een medewerkster waar klanten graag bij aan tafel schuiven. ‘Santpoort is een gezellig dorp waar je fijn kunt wonen en werken. Het heeft een perfecte ligging zo tussen Haarlem en het strand’, aldus Debbie.

Motto: ‘Carpe diem: geniet van het leven.’

Van Waalwijk van Doorn Makelaars-Taxateurs IJmuiden

Jolanda de Bruin
Jolanda de Bruin
Makelaar-Taxateur
‘Mensen met het juiste huis verbinden, daar ben ik goed in. Ik denk graag actief mee over het aan- en verkoopproces van een woning. Ik ben een slechte opgever en stop pas als mijn doel bereikt is. De diversiteit in deze regio zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. Dat maakt het extra leuk.’ Jolanda is geboren en getogen in Velsen (‘heel handig in dit vak’) en maakte in 2011 de overstap naar ons kantoor.

Motto: ‘Wacht niet op een goede dag, maar maak er gewoon zelf één!’
Jan Karel van Waalwijk van Doorn
Jan Karel van Waalwijk van Doorn
Makelaar-Taxateur
Het makelaarsvak is Jan Karel met de paplepel ingegoten. In 1994 trad hij in de voetsporen van zijn vader en grootvader. ‘Mijn hart ligt in Velsen, ik ben hier geboren en opgegroeid. Je zou kunnen zeggen dat onze gemeente Nederland in het klein is. Dat geldt voor de diversiteit van de woonkernen, maar ook voor de mensen en de verschillende voorzieningen.’ Jan Karel is gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten, maar krijgt ook energie van de aan- en verkoop van bestaande woningen.

Motto: ‘Zolang er uitdagingen op je pad komen, volg je de juiste koers.’
Lesley Geerlings
Lesley Geerlings
Commercieel medewerker buitendienst
Jessie Rijkers
Jessie Rijkers
Commercieel medewerker binnendienst
Sinds de zomer van 2017 werkt Jessie bij Wado. Jessie is zeer gedreven en leergierig en heeft zich al snel bewezen als een topper in onze binnendienst en een fijne collega. Samen met Isabella is zij het eerste aanspreekpunt op onze vestiging in IJmuiden en ondersteuning van de makelaars.

Van Waalwijk van Doorn Makelaars-Taxateurs Haarlem

Martin Erkelens
Martin Erkelens
Makelaar-Taxateur
Martin heeft de dagelijkse leiding over het kantoor in Haarlem, dat in 2008 werd geopend omdat WaDo steeds vaker werd betrokken bij de aan- en verkoop van Haarlemse woningen. ‘Kennemerland voelt als een warme jas, een echt thuis. Het is een heerlijke omgeving om in te wonen en te werken.’ Met zijn doortastende aanpak is hij de ideale schakel tussen de kantoren in Velsen en Haarlem. Martin maakte in 2002 de overstap van Rabobank Velsen, waar hij hypotheekadviseur was. Sinds 2004 is hij mede-eigenaar van WaDo, samen met Jan-Karel, Reinout en Jolanda.

Motto: Je leeft maar één keer, dus geniet ervan met volle teugen.’
Joost Braam
Joost Braam
Makelaar-Taxateur
‘Ik ben een echte mug en daardoor weet ik wel veel af van onze prachtige stad. Het woningaanbod is zeer gevarieerd en de ligging tussen Amsterdam en het strand is ideaal.’ Joost, sinds 2012 werkzaam bij WaDo, is gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van woningen. Daarnaast weet hij als register-taxateur objecten op waarde te schatten. Wij kennen hem als behulpzaam, betrokken en betrouwbaar.

Motto: ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.’
Marije Van de Guchte
Marije Van de Guchte
Assistent-Makelaar
Astrid Schol
Astrid Schol
Kandidaat-Makelaar binnendienst
‘Als het druk is, dan blijf ik rustig en behoud het overzicht, iets dat goed van pas komt in de makelaardij.’ Voordat Astrid in 2010 bij ons kwam werken, leerde zij de kneepjes van het vak bij een collega-makelaarskantoor. Met haar 20 jaar ervaring weet zij heel goed wat er speelt op de regionale woningmarkt. Astrid is een allround-medewerker die op tal van vlakken inzetbaar is.

Motto: ‘Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.’
Mandy van Twuijver
Mandy van Twuijver
Commercieel medewerker binnendienst
Sinds 2016 is het Wado team Haarlem uitgebreid met commercieel binnendienst medewerkster Mandy van Twuijver. Samen met Astrid is zij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, zowel telefonisch als op kantoor. Met haar jarenlange makelaarservaring in Haarlem kent zij deze stad (en haar inwoners) op haar duimpje.

Motto: Onthaast, beleef en geniet!