Mijn favorieten

Drie generaties ervaring

Onze familie is actief in de makelaardij sinds het moment dat J.C. van Waalwijk van Doorn eind jaren vijftig in dienst trad bij P. Bakker in Velsen-Zuid. Door de jaren heen hebben wij onze diensten op een gezonde manier uitgebouwd. Inmiddels beschikken wij over kantoren in Santpoort-Noord, IJmuiden en Haarlem. Ons huizenaanbod behoort tot het meest gevarieerde in de regio.

Groei
Ons kantoor blijft groeien. Inmiddels hebben wij een team met enthousiaste medewerkers die allemaal in Kennemerland wonen. Door onze kennis van de lokale woningmarkt weten wij precies wat er in de regio speelt. Dat geeft ons een comfortabele voorsprong. De combinatie van een pro-actieve verkoophouding én een breed netwerk dat we hebben opgebouwd resulteert in uitstekende aankoop- en verkoopmogelijkheden voor onze klanten.

Vestigingen
Vandaag de dag bestaat het management uit Jan Karel en Reinout van Waalwijk van Doorn, Martin Erkelens en Jolanda de Bruin. De gebroeders Van Waalwijk van Doorn zijn de opvolgers van hun vader Gerjan, die van 1970 tot 2015 in de makelaardij actief was. In 1999 werd de stap gezet om een tweede vestiging te openen in Santpoort-Noord. Vijf jaar later, in 2008, werd de derde vestiging geopend (in Haarlem).

Toekomst
Als team spelen wij altijd in op de ontwikkelingen in Kennemerland, waardoor wij ook in veranderende tijden de juiste adviezen en producten kunnen blijven aanbieden. Dit zorgt ervoor dat wij u als klant altijd optimaal kunnen blijven bedienen. We gaan mee met onze tijd!